Jan-Willem Blanke
Als 16 jarige startte ik als leerling slager bij een dorpslager waar ik het vak op ambachtelijke, manier heb geleerd. Na deze basis heb ik me ook gericht als chefslager en ZZP er op het vak als slager binnen de supermarktbranche. Onze slagerij kenmerkt zich vooral door kwaliteit, oog voor de klant en puurheid. Klanten voelen zich welkom er is aandacht voor uitleg over het product maar ook voor de persoonlijke verhalen. De visie die ik voor ogen heb komt overeen met die van de slager van de toekomst en dat is aandacht voor de regio op alle vlakken in aankoop, product en klant. Specialist zijn binnen het slagersvak.
Slagerij Jan-Willem Blanke
Slagerij uit Marum
Toen ik in het Groningse Marum in 2012 mijn eigen slagerij ben begonnen samen met mijn vrouw, kon ik al deze aspecten samenbrengen op een manier die bij mij past en mijn omgeving. Vooral het ontwikkeling en zelf produceren van eigen producten is enorm gestegen en blijft een fantastische uitdaging. Ons team is een sterk team omdat we allemaal ons eigen kwaliteiten hebben. Samen met onze voormalige leerling slager die inmiddels gediplomeerd is en nog werkzaam bij ons is doen we mee aan wedstrijden en hebben prijzen gewonnen met onze producten waaronder de titel Nederlands kampioen in het onderdeel runderrookvlees en blijven we meedoen.