Mijn product
Vocking-leverworst is een echt Utrechts product. Binnen de leverworstsoorten is dit een ware specialiteit die volgens traditioneel familierecept sinds 1891 wordt gemaakt. Vocking-leverworst is donker en puur. Er worden geeéén kleurstoffen, fosfaten, emulgatoren, stabilisatoren en smaakversterkers aan toegevoegd. Van origine bevat dit product weinig zout.
Mijn tip
Houd het simpel: twee plakken Vocking-leverworst op een verse boterham met een beetje boter. Bij de borrel: serveer de plakken leverworst met een saus naar keuze, bijvoorbeeld honing-mosterdsaus of cranberrysaus. Bij de warme maaltijd: bak de plakken leverworst om en om in een braadpan. Heerlijk met een gebakken appeltje of uitje en appelstroop. ?
-
Sinds 1891 volgens traditioneel familierecept gemaakt.
-
Door het pure recept is de leverworst zoutarm en heeft hij een volle
-
smaak. De leverworst kan ook worden gebakken.
-
Heerlijk op brood, tijdens de borrel of bij de maaltijd.
-
1 ster Beter Leven-keurmerk.