Vocking leverworst

Door slager Paul Vocking uit Utrecht

Mijn product

Vocking-leverworst is een echt Utrechts product. Binnen de leverworstsoorten is dit een ware specialiteit die volgens traditioneel familierecept sinds 1891 wordt gemaakt. Vocking-leverworst is donker en puur. Er worden geeéén kleurstoffen, fosfaten, emulgatoren, stabilisatoren en smaakversterkers aan toegevoegd. Van origine bevat dit product weinig zout.

 

Mijn tip 

Houd het simpel: twee plakken Vocking-leverworst op een verse boterham met een beetje boter. Bij de borrel: serveer de plakken leverworst met een saus naar keuze, bijvoorbeeld honing-mosterdsaus of cranberrysaus. Bij de warme maaltijd: bak de plakken leverworst om en om in een braadpan. Heerlijk met een gebakken appeltje of uitje en appelstroop. ?
 
  • Sinds 1891 volgens traditioneel familierecept gemaakt.
  • Door het pure recept is de leverworst zoutarm en heeft hij een volle
  • smaak. De leverworst kan ook worden gebakken.
  • Heerlijk op brood, tijdens de borrel of bij de maaltijd.
  • 1 ster Beter Leven-keurmerk.
VOCKING_LEVERWORST