Slagers achterham
Dagelijks wordt in het familie bedrijf van Bert-Jan volgens traditioneel recept geproduceerd. Al ruim 70 jaar selecteren we zelf ons vlees bij regionale boeren met respect voor mens en dier. Door de jaren heen is ons vakmanschap meerdere malen bekroond.
Slagers achterham
Een Streeckproduct van Bert-Jan Lantinga, slager uit Meppel
De slagers achterham is een van onze bestsellers en dat is natuurlijk niet voor niets..
Bert-Jan Lantinga
Slager uit Meppel
Dagelijks wordt er in de slagerij van Bert-Jan volgens traditioneel recept geproduceerd. Al ruim 70 jaar selecteren hij zelf het vlees bij regionale boeren met respect voor mens en dier.
Door de jaren heen is zijn vakmanschap meedere malen bekroond. In 2019 is hij tijdens de Internationale slagersvakwedstrijd La Confrérie des Chevaliers uitgeroepen tot Nederlands Kampioen.
De tip van Bert-Jan
Heerlijk op een tosti ham-kaas, maar ook bij warme groente als asperges of witlof.