Limburgse zure pastei
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Limburgse zure pastei
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Limburgse zure pastei dankt zijn naam aan de langzame garing in een bouillon van natuurazijn, kruiden en gelatine. Dit geeft een heerlijke friszure smaak. Het receptuur is al drie generaties oud en wordt al 50 jaar zo gemaakt.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Het lekkerst op Limburgs zwart brood eventueel met mosterd en een augurk.