Limburgse gehaktballen
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Limburgse gehaktballen
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Onze Limburgse gehaktballen zijn gemaakt van 100% puur varkensvlees met het 1 ster Beter Leven-keurmerk. Dit wordt grof doorgemalen en vermengd met een heerlijke kruidenmelange en grove uien. Na het vormen van de gehaktballen worden ze afgegaard en per twee stuks verpakt.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Snijd de gehaktbal in schijfjes en leg die op een doorgesneden vers pistoletje. Voeg een beetje mosterd toe voor een extra lekkere smaakbeleving.