Boterhamworst
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Limburgse Boterhamworst
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Limburgse boterhamworst is een snijdbare worst met een fijne structuur. Deze boterhamworst wordt al meer dan vijftig jaar op basis van hetzelfde recept bereid. Het wordt gemaakt van Limburgs varkensvlees. Deze varkens worden gehouden door Limburgse varkensboeren.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Lekker op bruin brood met Limburgse appelstroop.