Kookworst
Patrick runt samen met zijn broers John en Marco zijn familie bedrijf in Roelofarendsveen. Zij vormen samen de vierde generatie van het familiebedrijf.
Kookworst
Een Streeckproduct van Familie van der Meer, slager uit Roelofarendsveen
De huisgemaakte kookworst is sinds jaar en dag ons best lopende product. Een vaste receptuur en het gebruik van traditionele natuurdarm zorgen dat de smaak van vroeger bewaard blijft. Vele generaties kinderen en volwassenen in Roelofarendsveen en omstreken zijn opgegroeid met ’het vlees van Cees’.
Familie van der Meer
Slager uit Roelofarendsveen
Bij slagerij van der Meer helpt zelfs de vijfde generatie mee in drukke tijden. Samen met trouwe medewerkers worden de beste worstrecepten verfijnt en verbeterd. Wat resulteert in meerdere prijzen bij productkeuringen en finaleplaatsen tijdens de Slagerij van het Jaarverkiezing.
De tip van Patrick, John en Marco
Op brood en bij de borrel is de kookworst een traktatie.