Koempelpastei
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Koempelpastei
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Dit is een typisch Limburgs product. Vroeger aten de koempels (mijnwerkers) in Parkstad de pastei extra hard of dubbel gebakken. Dat is ook de reden waarom de koempels de pastei zo lekker vonden.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Leg twee plakken op zwart brood en besmeer deze met echte appelstroop. Heerlijk!