Kippenragout
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Kippenragout
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Deze kippenragout is gemaakt van magere kipfilet in een zachte roomsaus met champignons. Gemaakt volgens traditioneel slagerreceptuur. Alleen even opwarmen in een pannetje en je kunt gelijk aan tafel. Eet smakelijk!
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Deze ragout is heerlijk met een pasteitje. Maar probeer het ook eens bij een rijstgerecht met ananas.