Grillworst pikant
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Grillworst pikant
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Varkensgehakt wordt kort gemengd met gehaktkruiden en groene peperkorrels. Daarna worden er met de hand worsten van gedraaid en door gekruid paneermeel gehaald. Als laatste wordt de grillworst nog gebakken in de oven. Grillworst pikant is al meer dan vijftien jaar bekend in Limburg.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Grillworst pikant is het lekkerst op zwart brood met Limburgse mosterd.