Grillworst naturel stuks
Grillworst naturel is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Als snack, broodbeleg of vanaf de barbecue: dit in wezen 'eenvoudige' product is uitgegroeid tot een lekkernij die alles bevat waar onze slagerij voor staat. De grillworst naturel wordt uitsluitend gemaakt van verse grondstoffen en noodzakelijke kruiden en is vrij van gluten en smaakversterkers. Dit maakt de grillworst naturel tot een puur product. Bak de worst op de juiste manier af en u geniet van de ware delicatesse!
Grillworst naturel stuks
Een Streeckproduct van Koos van Essen, slager uit Wateringen
Grillworst naturel is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Als snack, broodbeleg of vanaf de barbecue: dit in wezen 'eenvoudige' product is uitgegroeid tot een lekkernij die alles bevat waar onze slagerij voor staat. De grillworst naturel wordt uitsluitend gemaakt van verse grondstoffen en noodzakelijke kruiden en is vrij van gluten en smaakversterkers. Dit maakt de grillworst naturel tot een puur product. Bak de worst op de juiste manier af en u geniet van de ware delicatesse!
Koos van Essen
Slager uit Wateringen
Ons bedrijf bestaat al sinds 1949 onder de huidige naam. De derde generatie staat nu al geruime tijd aan het roer van Slagers van Warmenhoven in Wateringen. We werken met een top team en zijn leerbedrijf van het slagersvak onderwijs en hebben op dit moment ook een leuke gemotiveerde leerling aan het werk. Wij dragen ons vak vaak midden in de winkel uit door grote stukken vlees portioneer klaar te maken in het zicht van onze klanten.
De tip van Koos
Verwarm een stukje gesneden grillworst 15 minuten in de oven bij een temperatuur van 160C graden.
Eet de worst met een vers wit broodje of een ovenwarme pistolet.