Brabantse boterhamworst
Slager Theo Beerens behoort tot de vierde generatie van zijn slagersfamilie. Hij wist al van jongs af aan dat hij slager wilde worden. Op zijn zesde kende hij het geheime recept van de berliner uit zijn hoofd. Dit tot grote schrik van zijn grootmoeder. 'Jonge, als ge het ma niet verder verteld', zei ze meermaals. In 1989 heeft hij de slagerij overgenomen. Daarna is zijn vakmanschap meerdere keren bekroond.
Brabantse boterhamworst
Een Streeckproduct van Theo Beerens, slager uit Eindhoven
De Brabantse boterhamworst bestaat uit vers varkens- en rundvlees. Gemalen in een grove molen en kortstondig gemengd met kruiden. Daarna wordt de boterhamworst licht gerookt op beukenhout.
Theo Beerens
Slager uit Eindhoven
Nadat Theo zijn familie bedrijf heeft overgenomen is de slagerij meerder ekeren bekroond.
De tip van Theo:
Lekker op brood met een augurkje.