Ambachtelijk gehakt
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Ambachtelijk gehakt
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
Het runder- en varkensgehakt wordt gemengd met gehaktkruiden en gefruite uien. Door het gehakt te bestrooien met paneermeel en te bakken in een gasoven ontstaat een zeer smakelijke en krachtige smaak van het gehakt. Het gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees van Limburgse boeren.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Deze ham is het lekkerst op Limburgs zwart brood, eventueel met mosterd.